Aleksey Oleinik protjeran iz vlastite domovine

UFCIZDVOJENA VIJEST 25.12.2015 20:05h Autor:

Alexey Oleynik

UFC-ov teškaš i bivši protivnik Mirka Filipovića, Aleksey Oleinik, dobio je zabranu povratka u svoju domovinu Ukrajinu, odnosno proglašen je kao opasnost po nacionalnu sigurnost. Borac je na to reagirao izjavivši da je riječ o apsurdu.

Oleinik inače odnedavno ima i rusko državljanstvo, a ova vijest ga je izuzetno uznemirila. Za lokalne medije je ovaj UFC-ov borac izjavio:

“Mogu samo reći kako je ovo apsurd. Vlast u Ukrajini su preuzeli kriminalci koji sad čine ono što oni žele. Bilo bi bolje da razmišljaju o dobrobiti svojih građana te da vrate državu na nivo na kakvom je bila prije. Sada se bave populizmom u nadi da će na taj način ljudi respektirati njihove zle likove”, izjavio je Oleinik.

UFC-ov borac, koji je u organizaciji slavio u oba svoja dosadašnja nastupa, ipak ne namjerava poslušati tu odluku, ukoliko dođe do potrebe za povratak u domovinu.

“Moja je dužnost otići tamo i kad bude potrebno ću se sigurno vratiti. Moj otac te djed i baka su sahranjeni tamo. Uostalom, moram priznati da mi laska što me se vlast uopće sjetila”, rekao je na kraju, pomalo bocnuvši vlast u svojoj rodnoj državi.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI