Aleksandar Ilić otkazao nastup na Megdanu

UFCIZDVOJENA VIJEST 13.02.2019 18:12h Autor:

Aleksandar Ilić

Iako je tek nedavno dobio protivnika za nastup na Megdan 4 priredbi, Aleksandar “Joker” Ilić sad je taj isti nastup prisiljen otkazati. Razlog nije naveo, ali je otkrio kako će na Megdanu biti prisutan, no ne u funkciji borca.

Prije tjedan dana naveli smo tko bi trebao biti protivnik Aleksandra Ilića, čiji se nastup na četvrtom Megdanu od početka najavljivao. Popularni borac iz beogradskog Ahileja trebao je odraditi borbu za koju su iz Megdana rekli da bi mu trebala biti ulaznica za UFC. Ipak, do te borbe neće doći, odnosno prisiljen ju je otkazati. Nešto više o tome rekao je on sam putem statusa na Facebooku.

“Žao mi je što vas moram obavijestiti kako sam prisiljen otkazati borbu na Megdan Fighting. Prvi put nakon 13 profesionalnih borbi događa se da ja nekome otkazujem meč. S druge strane, pojavit ću se na Megdanu u kutu svojih prijatelja i bit ću u publici. Ukoliko se netko želi slikati sa mnom, rado ću vas sve pozdraviti i zahvaliti se svakom što je kupio ulaznicu. Nadam se da će moj protivnik dobiti adekvatnu zamjenu”, napisao je Ilić.

Kako Ilić nije naveo razlog otkazivanja, nećemo ni mi sami pretpostavljati što je ovim putem u pitanju. Nadamo se samo da će što prije posložiti stvari te da ćemo ga uskoro imati priliku gledati u nekoj zanimljivoj borbi.

Megdan 4 održava se 15. ožujka u Novom Sadu.

🇷🇸 Zao mi je sto moram da vas obavestim da moram da otkazem borbu na Megdan Fighting prvi put posle 13 profesionalnih…

Objavljuje Aleksandar "Joker" IlicUtorak, 12. veljače 2019.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI