Aldu istječe sponzorski ugovor, pregovara i s Reebokom!

UFC 15.10.2015 14:26h Autor:

Jose Aldo

Jose Aldo je bio prvi borac koji se protivio UFC-ovom novom ekskluzivnom ugovoru s Reebokom, prema kojem borci nemaju pravo reklamirati svoje sponzore na večer same borbe. Aldo inače zastupa Venum i čak je odbio i osobni ugovor s Reebokom. Međutim, Aldov ugovor s Venumom ističe ovog mjeseca i trenutno je u pregovorima s Reebokom, ali i trećom tvrtkom.

Vijest o pregovorima potvrdio je za medije Aldov menađer Andre Pederneiras.

"Zapravo smo još uvijek pod ugovorom s Venumom. Pregovaramo i s Reebokom otkad sponzoriraju UFC, ali pregovaramo i s trećom tvrtkom. Sjest ćemo i razgovarati sa svima da vidimo što je najbolje za Alda", rekao je Pederneiras.

Također je demantirao vlastite izjave iz srpnja, kad je tvrdio da Aldo trpi velike financijske gubitke zbog Reebokovog ugovora s UFC-om:

"Iskreno(taj ugovor) Aldu ne mijenja ništa. Izgubio je one sponzore koji plaćaju da budu reklamirani na večer same borbe, ali oni mjesečni, koji plaćaju cijelu godinu, ostali su s nama."

Aldo će 12. prosinca na UFC 194 priredbi konačno braniti svoj perolaki pojas protiv irske senzacije Conora McGregora i to će biti prvi put da će Aldo nositi novu službenu Reebok odoru. McGregor je u zadnjem meču pobijedio Chada Mendesa koji je uletio kao zamjena za ozlijeđenog Alda i time postao privremeni prvak perolake kategorije. Pederneiras je dodao kako plan za novu borbu ostaje isti kao i za prvu.

"Već smo ga dobro proučili uoči prvog meča. Aldo se ozljedio dva tjedna prije i mi smo već bili spremni za borbu, no nažalost slomio je rebro. Sada radimo isto što smo radili i prije, osim nekih detalja", zaključio je.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI