Aldov trener promijenio priču: Jose nije udarao kickove jer se borio s ozlijeđenom nogom

UFCIZDVOJENA VIJEST 13.06.2017 22:00h Autor:

Jose Aldo

Trener Andre Pederneiras promijenio je svoje objašnjenje toga zašto Jose Aldo nije protiv Maxa Hollowaya koristio udarce nogama. Kaže kako je Jose kroz cijeli kamp bio ozlijeđen te da je zbog toga ušao u borbu s onakvom taktikom.

Iako je prvobitno govorio kako Aldo nije koristio kickove zbog građe njegovog protivnika i zbog opasnosti da bi on to mogao iskoristiti u svoju dobit, Andre Pederneiras, glavni trener Josea Alda, sada ipak ima drugačiju priču. Naime, kaže kako je Aldo u borbu ušao s ozljedom zbog koje su prilagodili taktiku boksačkim tehnikama te da zbog koga njegov borac nije koristio kickove, koji su inače jedno od njegovih najjačih oružja.

“Svaku borbu u koju ulazi, borac ulazi s nekom ozljedom. Prema tome niti Jose Aldo nije iznimka, i on uvijek ima neke svoje ozljede. Mnogi ljudi pitaju zašto u borbi nije koristio kickove. On je imao ozljedu noge zbog koje nije mogao udarati kickove niti trčati za vrijeme cijelog trajanja kampa. Ovime ne želimo umanjiti Maxovu pobjedu ni na koji način. Publika nam je između rundi dovikivala da mu kažemo da udara nogama, no samo mi u kutu smo znači u čemu je stvar. Nije to mogao raditi jer je bio ozlijeđen. Bojali smo se da se ista ne pogorša. Radili smo kickove zadnji tjedan kampa, ali nismo ih forsirali. Vjerovali smo kako smo odradili dobar trening i dobru taktiku te da može do pobjede doći boksom. I bili smo u pravu, na taj način je dobio prve dvije runde, ali onda se dogodilo to što se dogodilo”, rekao je ‘Dede’ Pederneiras.

Ovdje je riječ o izjavi za brazilske medije, dok je prvo objašnjeno došlo kao odgovor na pitanje Ariela Helwania. Zašto je Pederneiras promijenio priču, odnosno zašto ima dvije različite verzije, to nažalost ne možemo znati.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI