Aldov trener: Ako se revanš bolje prodaje jer je u njemu plavuša, obojat ćemo Aldu kosu

UFCIZDVOJENA VIJEST 23.12.2015 16:12h Autor:

Jose Aldo i Andre Pederneiras

Jose Aldo ostao je bez naslova UFC prvaka nakon što ga je Conor McGregor nokautirao nakon 13 sekundi borbe. Još uvijek nije poznato kakvi su planovi čelnika najjače svjetske MMA promocije, ali mnogi su se borci izjasnili da Jose Aldo odmah zaslužuje revanš.

S obzirom na ono što je dosad Jose Aldo napravio mnogi će reći da je zaslužio dobiti priliku za neposredni revanš. No, nekoliko je mogućnosti i sve je još otvoreno, a puno će toga ovisiti i o planovima Conora McGregora.

“Znam da ih nije briga slažem li se s njihovim odlukama ili ne, ali jednostavno ne vidim mogućnost da se Aldo ne bori za naslov i da nema neposrednog revanša. Ne bi bilo pošteno kad se to ne bi dogodilo jer drugi dobivaju takvu priliku odmah. Ne može svatko dobiti odmah revanš. U redu, znamo koje je pravilo. Revanš se može dogoditi ako je plavuša i dobro se prodaje? Obojat ću Aldu kosu u plavo. U redu?”, izjavio je Aldov trener Andre Pederneiras.

“Ne vidim drugi scenarij osim nove borbe, tako da bismo stvarno imali pravu borbu. Ono što se dogodilo nije bila borba već samo udarac koji je pogodio i sve brzo završio.”

Ljubitelji MMA borbi u svakom bi slučaju voljeli vidjeti revanš i pravu borbu u kojoj bi se vidjelo na koji bi način Aldo i McGregor reagirali.

“Mislim da bi borba u parteru bila dobra opcija, ali ne bih isključio niti borbu na nogama svih pet rundi. Aldo ima jake udarce i može ozlijediti protivnika. Imao je i u ovoj borbi dovoljno samopouzdanja i za borbu na nogama i za parter. Bit će on dobro.”, izjavio je Andre Pederneiras.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI