Aldov sparing partner otkrio kako je ozlijedio prvaka!

UFCIZDVOJENA VIJEST 24.06.2015 21:34h Autor:

Aldo i Nunes

Aldov sparing partner, Alcides Nunes, je otkrio kako je ozlijedio Josea Alda, zbog čega Aldo možda neće braniti svoj pojas prvaka na UFC-u 189 protiv Conora McGregora.

Nunes je vrlo tužan zbog raspleta događaja. Neporažen je u profesionalnoj karijeri i ima sličan stil borbe kao i Conor McGregor te je zbog toga pozvan u Aldov trening kamp kako bi Joseu bio sparing partner pred najveću borbu u povijesti perolake divizije.

"Izveo sam spinning back kick, ali sam se zbog znoja na podu posklizao i udario Josea u rebra.", izjavio je Nunes za MMAFighting. "Oponašao sam McGregorov neobičan stil i poteze koje izvodi u borbi. I ja sam lijevak, zbog toga su me pozvali u ovaj trening kamp, ali sve to je rezultiralo ozljeđivanjem Josea."

Alcides je otkrio kako je Aldo nakon kobnog udarca nastavio trenirati i da nije odmah otišao u bolnicu.

"Završili smo rundu i tek onda je odlučio prestati sa sparingom. Siguran sam da bi nastavio trenirati da je mogao. On je ratnik i stvarno je dobro pripremljen za ovu borbu."

"Još uvijek sam tužan zbog svega što se dogodilo.", otkrio je Nunes. "I kao navijač i kao sportaš, znam da je ovo katastrofa. Aldo je u formi i pripremljen za ovaj meč."

Joseov trener Andre Pederneiras se u srijedu trebao sastati s liječnicima kako bi saznao ozbiljnost ozljede, no još uvijek nema vijesti o saznanjima s tog sastanka.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI