Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Aldo: White mi je rekao da ću zaraditi više ako ne budem podržavao osnivanje udruge | Fight Site

Aldo: White mi je rekao da ću zaraditi više ako ne budem podržavao osnivanje udruge

UFCIZDVOJENA VIJEST 17.10.2016 09:59h Autor:

Jose Aldo / Instagram

Jose Aldo je oduvijek bio jedan od boraca koji su otvoreno podržavali ideju osnivanja udruge boraca, ali tvrdi da ga je predsjednik kompanije Dana White jednom prilikom savjetovao da odustane od tog stava.

“Dana osobno mi je u razgovoru rekao da ne zauzimam ničiju stranu jer će se kolač dijeliti na jednake dijelove, ali da ja mogu dobiti veći dio ako šutim”, rekao je Aldo u razgovoru s novinarima u Rio de Janeiru.

Privremeni prvak perolake kategorije nije zadovoljan načinom na koji ga UFC te trenutno traži raskid ugovora s promocijom. Brazilac vjeruje da će se nepravedan tretman pojedinaca nastaviti sve dok se sportaši konačno ne ujedine.

“Trebali smo je već odavno imati. Umjesto da pričaju svi samo šute, no onda to osjetite na vlastitoj koži…Mislim da smo neorganizirani, razjedinjeni. Da smo više ujedinjeni stvari bi sigurno bile bolje. Nitko nam ne bi mogao raditi što god poželi”, dodao je Aldo.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI