Aldo vratio Hollowayu “rukavicu u lice”: Ja ću se pojaviti na ugovorenoj borbi, pitanje je hoćeš li ti!

UFCIZDVOJENA VIJEST 12.12.2016 21:36h Autor:

Jose Aldo

Javio se Jose Aldo i to s jednom vrlo zanimljivom izjavom, upućenom direktno Maxu Hollowayu, novom privremenom prvaku perolake kategorije.

Holloway je nakon subotnje pobjede protiv Anthonya Pettisa pozvao Alda da se bore na UFC 208 eventu 11. veljače, ali je kasnije na press konferenciji malo umirovio to prozivanje. Tada je rekao kako ne želi propustiti Božić i sinov rođendan radi treninga za event, za koji nije siguran hoće li se Aldo pojaviti. No, Brazilac se uhvatio baš te izjave:

“Datum je poznat i siguran i ja ću se tog dana boriti. Nije bitno hoće li to biti protiv njega ili nekoga drugoga. Ja ću se tog dana pojaviti i nije moj problem hoće li se on. Svi mi imamo obitelj, svi mi imamo neke važne datume, no ukoliko želiš biti prvak, nemaš luksuz da sam biraš kada ćeš se boriti.”

Aldo je rekao kako to njemu nikada nije predstavljalo problema te kako će biti spreman. Rekao je da zna koji je datum u pitanju, no nije da specificirao, iako se može pretpostaviti kako je riječ o UFC 208 u Brooklynu, u dvorani Barclays Center, gdje inače nastupaju Brooklyn Netsi i New York Islandersi.

“Borim sam se i za vrijeme Super Bowla, pa sam trenirao tijekom Božića i Nove godine i nikada mi to nije predstavljalo problem. Tako da je vrlo lako analizirati i doći do zaključka tko je taj koji se neće pojaviti. Datum je siguran, UFC je to odavno odredio, samo nisu ništa javno objavljivali jer nije bilo poznato hoću li se boriti protiv Hollowaya ili Pettisa”, završio je Jose.

Čini se da bi smo uskoro mogli saznati jednu važnu borbu za UFC 208, ako ne i glavnu tog eventa, iako se pretpostavlja kako bi se tamo mogle naći dvije borbe za titulu. U svakom slučaju, hashtag #whereisjosewaldo više nije potreban, prvak se ukazao!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI