Aldo u kamp doveo Conorovog "dvojnika" (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 16.06.2015 19:39h Autor:

screenshot

Jose Aldo ima jako zanimljivog trening partnera. Riječ je o brazilskom borcu Jonasu Bilharinhu, koji je gotovo u potpunosti "skinuo" borilački stil i pokrete brljavog Irca, a tome svjedoči i ekskluzivni video.

Jose Bilharinho, nadimka Speed, je inače izuzetno talentirani brazilski borac. Njegov profesionalni skor je 6-0-1, a posljednjih pet borbi odradio je u vodećoj brazilskoj organizaciji, Jungle Fight. Poznat kao vrlo brz i eksplozivan borac, atraktivnog stand upu, bio je zanimljiv izbor za jednog od trening partnera u kampu Josea Alda, koji se priprema za meč godine, protiv Conora McGregora.

Ono što je zanimljivo je to kakvog je borca Aldo dobio. Naime, Bilharinha je gotovo u potpunosti uspio "skinuti", tehniku, stav i pokrete Conora McGregora i to sve izgleda vrlo impresivno i uvjerljivo. čemu je najbolji dokaz video koji se nalazi ispod teksta. Bilharinho ima i UFC ambicije, što je dokazao videom, koji je također jučer postavio na svom Youtube kanalu.

Aldo i McGregor sastat će se 11. srpnja u Las Vegasu, a UFC 189 event, na kojem nastupaju, bi mogao srušiti sve rekorde pro broju prodanih prijenosa. Ulaznica za popratiti event u živo već odavno nema u prodaji.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI