Aldo trenira u posebnom prsluku sa zaštitom rebara

UFC 23.11.2015 11:44h Autor:

Screenshot

Jose Aldo Jr. odlučio je poduzeti sve mjere kako bi izbjegao ponovnu ozljedu i otkazivanje borbe s Conorom McGregorom, 12. prosinca na UFC 194 priredbi. Šef UFC-a je prvaku nabavio posebni prsluk koji štiti rebra.

Aldo je prvi meč s McGregorom imao zakazan za UFC 189, ali je zbog ozljede rebra morao otkazati borbu samo dva tjedna prije eventa. Iako je Mendes uletio kao zamjena i priredba je bila veliki uspjeh, Aldo je, kao i čitava organizacija, povlačenjem iz borbe pretrpio velike financijske gubitke.

Kako se ne bi ponovila ista priča, Lorenzo Fertitta je Aldu nabavio dva posebna zaštitna prsluka kakve koriste bekovi u američkom nogometu.

“Lorenzo nam je dao dvije majice sa zaštitom oko rebara. Trenira s tim kako bi se zaštitio”, rekla je nedavno Aldova žena.

Iako je MMA kontaktni sport i postoji čitav niz ozljeda kojima su borci svakodnevno izloženi na trenigu, Aldo će na ovaj način barem izbjeći ponavljanje iste ozljede.

“To je prsluk koji koriste bekovi kako bi zaštitili rebra. Ja ga koristim na treningu. Nakon onog zadnjeg kružnog, najskupljeg zadnjeg kružnog u povijesti, sad smo bolje zaštićeni. Sad me možete udariti u rabra jer imam drvo koje me štiti od ozljeda”, rekao je Aldo.

Nadajmo se da Aldo neće doživjeti novu ozljedu i da ćemo 12. prosinca konačno vidjeti ujedinjenje titula na UFC 194 priredbi.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI