Aldo: Skidanje kila je sve teže, morat ću preći u laku kategoriju!

UFC 02.10.2011 08:55h Autor:

Jose Aldo

UFC-ov prvak u pero kategoriji, Jose Aldo, priznaje kako će doći trenutak kada će biti prisiljen preći u težinsku diviziju više.

Problem je naravno skidanje kilograma koje uzima sve veći i veći danak. Aldo je u ovih dana objavljenom videu pokazao koliko je iscpljujuće uoči svake borbe spustiti težinu na onu potrebnu da bi se prošlo na vagi.

“Od kada sam počeo trenirati MMA, a čak i u svojim BJJ danima, uvijek sam skidao mnogo kilograma. Za sada nemam problema jer sam mlad i pomaže to što imam samo 25 godina”, objašnjava Aldo za MMAJunkie i dodaje:

“Ipak, osjećam da će doći trenutak kada će mi to postati problem. Nadam se da ću biti dovoljno zreo da bi mogao odlučiti što je najbolje za mene. Vjerojem da ću otići u laku kategoriji.”

Aldo je u posljednjoj obrani naslova protiv Marka Hominicka pokazao da mu skidanje kilograma predstavlja sve veći problem. Nije to bio onaj agresivni borac kojeg je nemoguće zaustaviti. Iako je stigao do pobjede, kasnije je i sam izjavio da nije zadovoljan svojom predstavom.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI