Aldo se predomislio, ipak se neće umiroviti

UFCIZDVOJENA VIJEST 23.10.2016 16:28h Autor:

Jose Aldo/Instagram

Jose Aldo nedavno je najavio da je spreman napustiti UFC, pa i završiti karijeru nezadovoljan tretmanom u najjačoj MMA promociji koja još nije ispunila obećanje i dala mu revanš sa Conorom McGregorom. Irac mu je prošle godine nokautom u 13 sekundi uzeo pojas perolake kategorije okončavši dugogodišnju vladavinu Brazilca.

McGregor je zatim, umjesto obrane pojasa, otišao u laku kategoriju, ali je spletom okolnosti završio u oktogonu s Nateom Diazom, izgubio i odmah se osvetio pa najavio pohod na titulu lake kategorije. Aldo je u međuvremenu čekao svoju priliku za osvetu, pobijedio u borbi za privremeni pojas protiv Frankieja Edgara, ali UFC ga je još jednom ostavio na ledu i McGregoru dao Eddieja Alvareza. Bila je to kap koja je prelila čašu Aldovog strpljenja. Nakon tjedana neizvjesnosti i javne svađe s UFC-om, Aldo je se ipak počeo predomišljati u vezi svog umirovljenja.

“Predomišljam se oko povlačenja iz MMA-a. Razgovarao sam s obitelji i vidio molbe fanova, dobre stvari će se dogoditi”, napisao je Aldo na svom Twitteru.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI