Aldo razgovarao s UFC-om: Ništa se nije promijenilo, ali neću pokretati tužbu

UFCIZDVOJENA VIJEST 20.10.2016 10:00h Autor:

Jose Aldo

Jose Aldo je doletio u Las Vegas i konačno se našao s predsjednikom UFC-a, Danom Whiteom, ali prema njegovim riječima, ništa se nije promijenilo i privremeni prvak perolake kategorije se ne planira uskoro vraćati u oktogon.

Otkad je promocija najavila da će se prvak Conor McGregor obračunati s Eddiejem Alvarezom u lakoj, umjesto da brani naslov u perolakoj protiv Alda kao obaveznog izazivača, Brazilac je zatražio raskid ugovora i najavio povlačenje iz sporta. Nakon razgovora s Whiteom i matchmakerom Seanom Shelbyjem, “Scarface” ostaje pri odluci da se do daljnjeg ne bori.

“U ovom trenutku nitko ne zna što će se dogoditi. Ne znam. Došao sam ovdje iz Brazila s jasnim idejama u glavi i moja trenutačna namjera jest da se više ne borim, to se nije promjenilo. Tako sam se osjećao kad sam krenuo iz Brazila, tako se još uvijek osjećam i danas, ali što se tiče budućnosti, nitko ne zna, vidjet ćemo”, rekao je Aldo novinarima ispred Zuffinog sjedišta.

Što se raskida ugovora tiče, Aldo tvrdi da neće tužiti kompaniju sudskim putem.

“Nema potrebe za tim, Ja nisam taj tip osobe. Ja sam čovjek. Došao sam ovdje svojom voljom, nitko me nije tjerao. Htio sam pričati licem u lice. Rekao sam što mislim izravno, bez posrednika i krivih tumačenja. Htio sam sjesti s Danom i Seanom, reći im što mislim i to je to.”

Iako nije riješio svoje probleme s poslodavcem, Aldo vjeruje da je s novim vodstvom kompanije dogovor moguć i da će promjene pomoći ne samo njemu već svim borcima u UFC-u.

“Danas je bio prvi razgovor, možda idemo u boljem smjeru, ali u UFC-u se događa puno promjena i siguran sam da će imati nove ideje, prioritete i metode. Vidjet ćemo u kojem smjeru će kompanija voditi posao i što će to značiti za mene. Ja ne mislim samo na sebe već na sve borce u kompaniji. S obzirom na novo vodstvo i sve promjene koje se događaju mogu se samo nadati da će nove ideje biti koristiti svim borcima i da će se stvari promjeniti za sve borce, ne samo za mene.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI