Aldo prijeti Hollowayju: “Ovaj put ću te trgati od početka do kraja!”

UFCIZDVOJENA VIJEST 22.11.2017 11:38h Autor:

Aldo vs. Holloway (Instagram)

Max Holloway i Jose Aldo će drugi put odmjeriti snage na UFC-u 218 koji slijedi 2. prosinca u američkom Detroitu. Najavljujući meč, Aldov trener Andre Pedereniras je otkrio kako u prvom dvoboju njegov pulen nije mogao udarati nogama radi ozljede koja ga je u tome spriječavala. To je bila otegotna okolnost prema Pedereneirasu koja je odlučila meč.

Desetak dana nakon tog intervjua, čuli smo i odgovor Maxa Hollowajya, koji je u razgovoru za ESPN odbacio takve tvrdnje. Smatra da se radi samo o izlici za loš nastup i težak poraz.

“Nadam se da ovaj put neće biti ozlijeđen i nadam se da će ovaj put udarati više nogama. Gledajte, taj tip je bio mrtav umoran već u drugoj rundi. Vidite to, osjetite to u kavezu…kada vam se protivnik raspada”, kontrira prvak u perolakoj kategoriji i dodaje:

“Usta su mu bila širom otvorena. Mogao sam ga ganjati po kavezu. Udario sam ga ‘Stockton-šamarčinom’ i od tog trenutka se taj tip više nije micao po kavezu. To je bio trenutak kada sam odlučio pojačati još tempo. Tako sam i napravio.”

Doduše, Aldo se u posljednjem javnom istupu ogradio od svog trenera i tvrdi da nema nikakvih isprika za poraz od Hollowayja.

“Nema izlika. Svaki put kada sam u kavezu, to je najbolji Aldo. Holloway je sjajan borac i te noći je uspio pobijediti. Zaslužio je to. Nema nikakvih isprika. Pederneiras je pričao o tome jer se to dogodilo na treningu. Ali ako nastupam, to je najbolji Aldo. Nema isprika, pobijedio je jer je zaslužio pobijediti”, priznaje bivši prvak.

Upitan o trenutačoj formi, Brazilac odgovara:

“U savršenoj sam formi. Uvijek imate milijun malih ozljeda, ali ništa što bi mi oduzelo neko oružje. Udaram nogama i rukama, sve mogu raditi. Nemam ozbiljnih ozljeda. Možete očekivati najbolji kick boxing i najbolji Muay Thai. Ići ću prema naprijed čitavo vrijeme. Želim mnogo udarati nogama u ovom meču. Također ću uključiti i ruke. Sve što sam nedavno naučio ću upotrijebiti.”

“Trgat ću ga od početka do kraja, a on će se morati stalno brinuti o obrani. Napad je uvijek najbolja obrana. U prvom meču sam bio malo suzdržan i to mi se osvetilo. To se više neće dogoditi. Ući ću u kavez i bit ću ono što mogu biti, ono što sam uvijek bio. To želim. Nemam više pojas u svom vlasništvu što mi je dodatna motivacija. Holloway je samo još jedan meč koji ću pobijediti”, zaključuje Jose Aldo.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI