Aldo prijeti: Ako me UFC natjera da se borim, pustit ću meč!

UFCIZDVOJENA VIJEST 13.10.2016 11:13h Autor:

Jose Aldo Jr.

Odnos između bivšeg UFC prvaka Jose Alda i UFC-a je vrlo vjerojatno nepopravljiv. To se može zaključiti i prema posljednjim izjavama Brazilca koji će se sastati s čelnicima promocije kako bi pokušao izgladiti  nastali problem. No, već i prije sastanka ima potpuno formirne stavove za koje tvrdi da se ne mogu primijeniti.

Podsjećamo, nakon što je saznao da McGregor neće braniti svoj pojas u perolakoj kategoriji, a da je on izostavljen s povijesnog UFC-a 205, Aldo je zatražio prekid ugovora. UFC mu to ne dopušta.

“Trebamo se naći kako bi pokušali riješiti stvar, no sve što sam imao reći sam već rekao. Vidjet ćemo što će se dogoditi na sastanku, više ću znati kada se vratim.”

“Dana mi može ponuditi što hoće. Ja sam motiv izgubio već kada sam izgubio pojas. Bio sam toliko dugo prvak da vjerujem kako sam imao pravo na revanš nakon poraza od McGregora. Nisu mi ga dali. Htio sam već tada otići, no trener Dede me nagovorio da ostanem i ponovno se borim. Pobijedio sam Edgara, ali svejedno nisam dobio meč s McGregorom. Nemam više volje ponovno se boriti. Nemam više žara u sebi. Imam neke druge projekte u životu. Htio sam se umiroviti kao prvak i smatram da i jesam prvak. Želim sada ići u drugom pravcu.”, izjavio je Aldo za MMAFighting.

“Već sam odlučio što želim, ali otići ću na ovaj sastanak da vidim što će se dogoditi. Nije da se želim umiroviti, pa i dalje sam mlad i imam mnogo toga ispred sebe. No, nemam volje za borbama u ovom trenutku. I nemam previše želje niti ići u druge promocije. Ne želim napustiti najveću promociju kako bih se borio za neku puno manju. Ako nisam u UFC-u, ne želim biti niti nigdje drugdje”, dodaje.

Problem za Alda je to što ga UFC ugovor ograničava i u drugim projektima. Kaže kako UFC ima prava i na njegov dah. No, i tu vidi rješenje.

“A, oni žele da se ponovno borim za njih? Nema problema, ući ću unutra i brzo ću tapkati, borba će biti gotova. Napravio bih to vrlo brzo. Razlog je taj što želim neke druge stvari u svom životu. Ako se jednom poželim vratiti, htio bih to napraviti u UFC-u, ali sada imaju prava čak i na moj dah. Mogu kontrolirati sve. Ako ne mogu disati izvan UFC-a, ne mogu niti raditi druge projekte”,  zaključuje.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI