Aldo otvoreno kritizirao UFC, a McGregora i Kavanagha nazvao govnima

UFCIZDVOJENA VIJEST 08.12.2016 15:23h Autor:

Jose Aldo

Iako je pojas perolake kategorije vratio u svoje vlasništvo, Jose Aldo i dalje otvoreno kritizira UFC zbog ponašanja prema njemu, ali i prema drugim borcima koji su pod ugovorom vodeće MMA promocije.

“UFC je već neko vrijeme u neredu. Ne pričam samo zbog svoje situacije, ovo se događalo i puno prije toga. Osramotili su perolaku, a sada sramote i laku kategoriju. Khabib Nurmagomedov je potpisao dva ugovora za borbu za titulu, a još se nije borio za nju. Imamo i Demiana Maiu u velteru, kao i Ronalda Jacarea koji čeka još i duže u srednjoj”, požalio se Aldo i u ime svojih sunarodnjaka.

Brazilac je razgovor s Combateom iskoristio i kako bi odgovorio na izjave Conora McGregora i Johna Kavanagha o tome kako nije pravi prvak jer Irac nije nikada u borbi ostao bez pojasa.

“Znao sam da ću biti prvak, a on zna da mi se ono iz naše borbe ne može više nikada ponoviti. Nemam problema s načinom na koji sam došao do pojasa jer sam znao da ću ponovno biti prvak. Uvijek sam govorio da je imanje pojasa oko struka sve što mi je važno. Bez obzira na sve, ja sam prvak i briga me što njegov trener ima za reći. Tko mu je uopće trener? Ja nemam pojma tko je on. Svi su oni govna”, izjavio je Aldo.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI