Aldo otkrio: McGregor i ja imamo prijateljski odnos, ali jednom kada ugleda kamere ili Irce…

UFCIZDVOJENA VIJEST 09.09.2016 12:37h Autor:

Aldo vs. McGregor

Jose Aldo još uvijek ne zna tko će ga dočekati u njegovom idućem nastupu, a moglo bi se reći da će o tome odlučiti volja isključivo jednog čovjeka – Conora McGregora.

Prlično napetima su se pokazali susreti ovog dvojca uoči, ali dijelom i nakon njihovog meča na UFC-u 194. Upravo stoga su mnogi ostali začuđeni onime što je Brazilac otkrio prilikom gostovanja na “Revista Combate” televizijskom showu.

Naime, Aldo je McGregora opisao kao prijateljski raspoloženu osobu koja se u potpunosti promijeni jednom kada se upale kamere ili pojave Irci.

“Nas dvojica imamo prijateljski odnos. Nemam problema s time da se on promovira. Financijski gledano, on dobro odrađuje svoj posao. Mislim da perolaka kategorija treba više boraca poput njega. No nisam njegov prijatelj, svatko od nas dvojice može ići svojim putem”, izjavio je Aldo pa opisao određene trenutke iza kamera.

“Vidio sam ga kako bulji u zid, u ništa, dok ga svi oko njega pokušavaju zafrkavati, no on bi to ignorirao i samo gledao u zid. On je običan, zreo lik, ali jednom kada vidi kamere ili Irce se transformira u nešto što vas natjera na to da kažete ‘kakav kujin sin’. Jedan dan smo se družili i on je rekao da ide po kavu, a ja sam nadodao da želim svoju sa šećerom i on je odgovorio nešto poput ‘Lijepo’. U većini slučajeva kad smo se družili su oko nas bile upaljene kamere tako da je morao pokazivati tu svoju drugu stranu. Čim kamera nema, Conor se u potpunosti promijeni”, otkriva Aldo.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI