Aldo optužio McGregora: Bio je pun svega uoči UFC 196, a nitko ga ne testira

UFCIZDVOJENA VIJEST 03.04.2016 16:17h Autor:

Jose Aldo/Instagram

Jose Aldo ljut je na UFC zbog favoriziranja Conora McGregora koji mu je u 13 sekundi oteo pojas u prosincu, a zatim otišao dvije kategorije više i doživio poraz od Natea Diaza s kojim sada čeka revanš. Alda čeka Frankie Edgar u borbi za privremeni naslov u srpnju, a tek onda bi mogao dobiti revanš s McGregorom.  

UFC je ponudio Aldu borbu s Ircem u posljednji tren nakon što je s UFC 196 otpao prvak lake kategorije Rafael Dos Anjos, no Brazilac nije vidio smisao te borbe. Također, optužio je McGregora za korištenje steroida.

“Nismo se borili u lakoj kategoriji, zašto bi revanš bio u drugoj kategoriji u kojoj nema pojasa? McGregor je, da bi se borio u lakoj, imao puno tijelo svega, sakrio se tamo i nitko ga ne testira dok ne stigne u Las Vegas tjedan dana do borbe. Tako je lakše očistiti tijelo i boriti se. Nudili su mi borbu, a znali su da nisam bio u treningu. Nemam što reći. Mogu trenirati, pobijediti Edgara i onda znati da sam zaslužio novu borbu za pojas”, rekao je Aldo pa nastavio:

“Kada je prvi put White spomenuo zamjenu za Rafaela znali su već koga će staviti protiv McGregora. Znali su da ne treniram i da se vraćam s liječničke suspenzije. To je put kojeg su odabrali, i mislim da je malo prljavo prema meni”.

Na pitanje misli li da McGregor ima poseban tretman, Aldo je odgovorio: “Ne mislim! Siguran sam da ima. Ne samo u ovoj situaciji, nego otkako se pojavio. To uključuje novac, ali morate imati poštovanja prema drugoj strani jer novac ne možete zaraditi sami. UFC Conora trenira drugačije, dajući mu ovaj revanš (protiv Diaza) koji ne znači ništa. Nate je rekao da želi revanš s protivnicima od kojih je gubio, ali nikada to nije dobio. Čudno je to sve, a kažu da nas vole. No, oni odlučuju”.

Aldo vjeruje da će u uzvratu Nate Diaz poraziti njegovog rivala i poslati ga natrag u perolaku. “Ovaj put će Nate biti bolje pripremljen, moglo bi završiti još brže”.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI