Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Aldo o novoj udruzi boraca MMAAA-i: Ja želim pomoći svim borcima, ne samo onima u UFC-u | Fight Site

Aldo o novoj udruzi boraca MMAAA-i: Ja želim pomoći svim borcima, ne samo onima u UFC-u

UFCIZDVOJENA VIJEST 14.12.2016 12:28h Autor:

Jose Aldo

Jose Aldo se već dugo vremena javno zalaže za prava boraca i veće plaće, ali je pomalo skeptičan oko novosnovane Udruge profesionalnih MMA boraca (MMAAA). Naravno, razlog je umješanost bivšeg predsjednika Bellatora, Bjorna Rebneyja, uz što je Brazilac već ionako član jedne starije udruge, MMAFA-e.

“Pozvali su me da se pridružim MMAAA-i, ali mislim da nije sve jasno oko te udruge. Puno stvari se trenutno događa kako bi se pomoglo borcima, poput zakona u američkom Senatu. Kada god se ukaže prilika da sudjelujem u nečemu što pomaže borcima ja ću se uvijek boriti za nas”, rekao je Aldo na druženju s novinarima u Rio de Janeiru.

“Tu udrugu je pokrenuo bivši predsjednik Bellatora, tako da ne znam koja je njezina prava funkcija i pomaže li borcima. I ja sam dio jedne udruge, zajedno s Randyjem Coutureom i Cungom Lejem, koja želi pomoći svim borcima, ne samo onim u UFC-u.”

I dok je cilj MMAAA-e boriti se za prava prvenstveno UFC boraca, Aldo smatra da se pomoć treba pružiti svim borcima.

“Naš svijet se ne svodi samo na UFC. Imamo milijune boraca, trilijune boraca koji trebaju pomoć. Nećemo se boriti samo s jendom promocijom zato što smo ekskluzivno tamo. Ja se borim za sve borce bez obzira gdje su. Želim pomoći tim borcima, ne samo onima u UFC-u gdje mogu imati bolju budućnost, već i ljudima u manjim promocijama koji trebaju našu pomoć.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI