Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Aldo: Nije me briga što White misli! | Fight Site

Aldo: Nije me briga što White misli!

UFCIZDVOJENA VIJEST 02.09.2014 09:43h Autor:

Jose Aldo vs Chad Mendes

Jose Aldo će 25. listopada na UFC-u 179 braniti naslov prvak u pero kategoriji. Protivnik će mu biti Chad Mendes koji već jednom nije uspio u pokušaju da skine prvaka s trona.

Aldo i Mendes su imali prvi susret uoči revanša, a tom je prilikom i predsjednik UFC-a Dana White bio kritičan prema načinu na koji se Aldo bori.

"Uopće me ne zanima što White govori. On je biznismen i želi promovirati svoj šou. Želi da uđemo u oktogon, damo sve od sebe i da ne razmišljamo o posljedicama. Što god da kaže nije me briga. Zanima me što mi trener govori i samo sam na to usredotočen.", izjavio je Aldo.

"Još uvijek se usavršavam i napredujem. Još puno toga moram popraviti i na tome radim. Jesam li najbolji pound-for-pound borac ili ne to ću prepustiti novinarima i gledateljima. Za samog sam sebe uvijek najbolji. Mislim da sam tehnički najbolji borac, ali ne mislim da sam nepobjediv. Učinit ću sve što mogu da ostanem prvak."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI