Aldo: Neka Edgar dođe, ja ću ga vratiti natrag u laku kategoriju!

UFC 21.08.2012 09:25h Autor:

Jose Aldo

Frankie Edgar uskoro mora donijeti tešku odluku o tome u kojoj kategoriji će nastaviti svoju karijeru, a Jose Aldo bi vrlo rado s njim odradio meč u svojoj pero kategoriji.

Benson Henderson nedavno je uspio po drugi puta poraziti Frankieja Edgara u meču za titulu i to je mnoge potaknulo da Edgaru preporuče promjenu kategorije. Dana White savjetovao mu je da spusti svoju težinu za par kilograma i nastavi se natjecati u pero kategoriji, a nedugo nakon toga oglasio se i jedan od Edgarovih trenera koji smatraju da bi mu bilo još pametnije spustiti se u bantam kategoriju.

U pero kategoriji bi ga dočekao aktualni prvak Jose Aldo, koji uskoro pred svojom publikom u Brazilu brani svoju titulu. No, Aldo je uvjeren u svoje slavlje u eventualnoj borbi protiv Edgara i vjeruje da se ne bi predugo zadržao.

"Kao i uvijek u Edgarovom slučaju, bila je to jako teška borba. Čini mi se da su mu mogli dati pobjedu protiv Hendersona, ali nisam ja sudac da odlučujem. Najavio je da bi mogao spustiti težinu i otići u pero kategoriju, a nadam se da će to i učiniti. Može doći kod mene, ali ja ću ga vrlo brzo natjerati da se predomisli i odluči vratiti u laku kategoriju ili otići barem u bantam", najavio je Aldo.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI