Aldo nakon što je vidio McGregor vs. Mendes: Pregazit ću Conora McGregora!

UFCIZDVOJENA VIJEST 15.07.2015 10:01h Autor:

Aldo vs. McGregor

Jose Aldo je vrlo pozorno pratio što se proteklog vikenda događalo u MGM Grand Areni. Njegov nesuđeni izazivač je postao privremeni prvak što ujedno znači da će u sljedećem meču definitivno međusobno ukrstiti rukavice. Brazilac ne dvoji da će slaviti protiv Conora McGregora i ujediniti pojaseve…

"Pregazit ću ga neovisno kada ćemo se susresti, no ovaj put će se taj meč dogoditi. Kada se dogodi, budite sigurni da ću ga samljeti", izjavio je Aldo u radijskom šou Rock Bola.

UFC-ov prvak i dalje ne trenira te je ostao pri svojoj verziji priče da je ozlijedio rebro i da je to razlog zbog kojeg se nije natjecao. Podsjećamo, UFC-ov predsjednik tvrdi da Aldo laže i da su problem bile prekomjerne kile, a ne stara ozljeda rebra.

"I dalje se oporavljam od ozljede, a u dvorani ću biti za dva tjedna. Moram napraviti još neke pretrage. Čim mi liječnici daju dozvolu, vratit ću se u dvoranu", tvrdi Brazilac.

UFC vrlo vjerojatno do kraja 2015. planira organizirati dvoboj Alda i McGregora za koji će ovaj put biti još više interesa nego kada su se inicijalno trebali susresti na UFC-u 189.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI