Aldo: Minotaur će “submitati” Schauba!

UFC 03.06.2011 09:46h Autor:

Antonio Rodrigo "Minotauro" Nogueira

Uskoro se bliži povrataka legendarnog Minotaura u meču protiv Brendona Schauba.

Najavljujući dvoboj Antonija Rodriga Nogueire i Brendana Schauba na UFC-u 134, UFC-ov prvak u pero kategoriji Jose Aldo je izjavio kako će njegov sunarodnjak prisiliti na predaju Amerikanca. I ne samo to, Aldo predviđa da će Minotaur uzeti i bonus za najbolji “submission” večeri na UFC-u 134 u Rio de Janeiru koji je na rasporedu 27. kolovoza.

“Vjerujem da je borba protiv Schauba sjajna prilika za povratak Nogueiri. Nastupit će ispred svojih brazilskih navijača i siguran sam da će dati sve od sebe kako bi se predstavio u najboljem svjetlu. Bit će to odlična borba”, izjavio je Aldo za Tatame.

Bit će to i prvi Nogueirin nastup u Brazilu u čitavoj karijeri koja traje još od 1999. godine.

“Sjajno će biti vidjeti idola i legendu kako se bori u Brazilu. Ta nekakva odgovornost je pozitivan faktor za Nogueiru. Siguran sam da će odraditi odličan posao, završiti borbu prisiljavanjem na predaju. Svi to od njega očekujemo”, dodao je Aldo.

Nogueira se nije borio još od veljače 2010. godine kada ga je nokautirao trenutačni prvak UFC-a, Cain Velasquez već u prvoj rundi. Trebao se vratiti u srpnju protiv Franka Mira, no zbog problema s kukom je morao biti podvrgnut operativnom zahvatu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI