Aldo komentira McGregorov status favorita: Kladite se na mene, laka lova!

UFCIZDVOJENA VIJEST 27.11.2015 16:26h Autor:

Jose Aldo Jr.

Conor McGregor je toliko uspio utjecati na svijet MMA-ja da ga kladioničari stavljaju kao favorita u glavnoj borbi večeri na UFC 194 priredbi. Kralj pero divizije Jose Aldo komentirao je svoju poziciju "underdoga".

Teško je vjerovati da u borbi godine Aldo koji nije izgubio već 10 godina nije favorit , ali to je istina. Prvak se nije borio od listopada 2014. i McGregor ga je uspio prestići u igri favorita. Prvaku sigurno ne laska da ga je Irac nadmašio prije nego što su uopće ušli u kavez.

Međutim, Brazilac nije previše uznemiren i usporedio je ovu situaciju s nedavnim UFC-om 193 i borbom Ronde Rousey i Holly Holm. Brojke koje neki kladioničar stavi na vaše ime ne znače ništa jednom kad uđete u oktogon.

"Svatko tko želi zaraditi treba se kladiti na Alda. Bit će to najlakše zarađeni novac u vašem životu. Samo pogledajte što se dogodilo Rondi i Holm. Ja nemam nikakav problem s tim(što nisam favorit).

Ne znam tko bira favorite. Pokušavam ne obraćati pozornost na to. Pokušavam se usredotočiti na sebe. Moram se pojaviti tamo i pobijediti.

Uvijek pokušavam naučiti što više i biti primjer svima. Uvijek moram trenirati više od ostalih. Moja pozicija nikad neće biti udobna. Nikad si neću dopustiti da zapadnem u mišljenje kako sam bolji od svih", rekao je Aldo.

Skromne riječi za čovjeka koji nije vidio poraz još otkad se McGregor nije ni bavio profesionalnim MMA borbama. No, možda je u tome i Aldova tajna. Rousey i Anderson Silva su postali previše samouvjereni i s vremenom su doživjeli kraj svoje dominacije. McGregor se već dugo hvali da je najbolji i zasad je to i opravdao, ali to ne znači da ga njegovo samopouzdanje neće jednog dana koštati, a taj dan bi mogao biti 12. prosinac.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI