Aldo je spreman ići na sud ako mu UFC ne raskine ugovor

UFCIZDVOJENA VIJEST 29.09.2016 09:53h Autor:

Jose Aldo / Instagram

Situacija s Joseom Aldom i UFC-om postaje sve ozbiljnija. Nakon što je potvrđeno da neće dobiti revanš s Conorom McGregorom na UFC-u 205 Brazilac je izjavio kako želi raskinuti ugovor s kompanijom, no predsjednik UFC-a Dana White medijima je otkrio da promocija nema takve planove. Sad se oglasio i Aldov trener, Andre Pederneiras, koji tvrdi da je privremeni prvak perolake kategorije spreman cijeli slučaj odvesti u sudnicu.

“Dana i novi vlasnici moraju razumjeti da imaju u potpunosti nezadovoljnog zaposlenika koji ne želi nastaviti. Da smo u Brazilu i da osoba kaže,’Šefe, želim otići,’Ja bih rekao,’U redu, ne mogu te držati.’Ugovor koji imamo u UFC-u,’Šefe, želim otići,’odgovore je ‘ne, ostat ćeš s nama, možda nećeš ništa raditi, ali ne možeš otići odavde.’Nije li to lijepo?

“Mislim da to stvara nezdovljstvo i Aldo će htjeti ići na sud. Moram otići na sud kako bi raskinuli ovaj ugovor. A mislim da kompanija ne želi nezadovoljnog tipa, poput Alda, da svaki dan priča sranja u medijima. Ako tip ne želi sudjelovati pustite ga da ode. Ne želimo rat, ne želimo borbu, ne želimo pričati loše o nikome. Samo želimo imati pravo da kažemo ‘Ne želim više biti ovdje. Nije stvar u novcu, ne želim više biti ovdje”, rekao je trener.

 

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI