Aldo ima teoriju: Holloway se jebeno uplašio, ne želi niti doći na meč

UFCIZDVOJENA VIJEST 02.06.2017 11:28h Autor:

Jose Aldo & Max Holloway

Ovog nas vikenda u Rio de Janeiru očekuje sjajan UFC 212 na kojem će se napokon razriješiti tko je pravi šampion u perolakoj kategoriji: Jose Aldo ili Max Holloway. Izravni prijenos možete pogledati u noći sa subote na nedjelju od 04:00 sata ujutro na Fight Channel PPV-u.

U četvrtak je održan tradicionalni “media day” na kojem su UFC-ove zvijezde strpljivo odgovarale na pitanja novinara. Najduži red je očekivano bio za razgovor s Joseom Aldom.

“On se jebeno uplašio. Nikada se nije borio pod ovakvim pritiskom. Nervozan je čim publika stavi na njega određeni pritisak. Sve to je samo laž. On se u biti niti ne želi pojaviti na meču jer je uplašen”, rekao je gotovo bahato Jose Aldo o svom protivniku – privremenom UFC prvaku Maxu Hollowayju.

“Ali ne smiješ se brinuti oko publike, moraš odraditi svoj posao. Ja sam se borio ispred tisuća ljudi i nikada me nije bilo briga što publika misli. Ušao sam unutra, odradio svoj posao i otišao. Kada kod nekoga vidite nervozu, onda možete samo zamisliti što se događa unutar njegove glave”, dodao je Aldo.

“Nokautirat ću ga kombinacijom”

Brazilac je razvio teoriju prema kojoj je Holloway promijenio ponašanje od trenutka kada su se susreli licem u lice. Vjeruje da se tada razvio strah kod njega. Strah koji neće moći pobijediti prije ulaska u Octagon…

“On nikada nije prolazio kroz ovo. Nikada se nije susreo s mečem ovakvog kalibra, mečem koji je toliko bitan. Sve ovo je jako novo za njega. Možete vidjeti različit stav i različit izraz lica. Nervozan je toliko da se to primjeti vizualno. Pokušava biti nešto što nije”, zaključuje prvak.

Holloway će u dvoboj protiv Alda ući s deset uzastopnih pobjeda. U svakom narednom nastupu i novoj pobjedi, Havajčanin je izgledao sve bolje i sve sigurnije. Stoga je malo nejasno kako je Aldo u svojoj glavi stvorio teoriju da se Holloway uplašio. Neovisno o svemu, Brazilac vjeruje da će ne samo pobijediti, nego slaviti vrlo uvjerljivo i to prekidom.

“Svaki put idem na pobjedu i na prekid. Ako želi stajati na nogama, nokautirat ću ga. Povezat ću nekoliko udaraca u seriju. No, treniram jako puno BJJ i ako bude prilike na parteru, tamo ću ga završiti.”Al

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI