Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Aldo: I borci zaslužuju dio od milijuna koje donose organizaciji! | Fight Site

Aldo: I borci zaslužuju dio od milijuna koje donose organizaciji!

UFCIZDVOJENA VIJEST 23.10.2014 10:52h Autor:

Jose Aldo

Jose Aldo će na UFC-u 179 braniti naslov prvaka u pero kategoriji protiv Chada Mendesa. Biti će to njihov drugi međusobni dvoboj i drugi pokušaj Mendesa da skine s trona aktualnog prvaka.

Aldo će se boriti na svom terenu, pred svojim navijačima i ne krije da mu je to dodatna motivacija i određena prednost u odnosu na suparnika.

"Kad se borite na svom terenu onda se sigurno bolje osjećate. Osjećate se mirnije. Sjajno je boriti se kod kuće i imati podršku navijača. Tada rastu i izgledi da ostvarite pobjedu.", izjavio je Aldo u intervjuu prije meča s Mendesom.

Jedno od zanimljivijih pitanja bilo je vezano uz plaće boraca i zaslužuju li više.

"Ne zaslužujem samo ja više već i svi ostali. Puno smo toga dali ovoj organizaciji i ne mislim da je to vrednovano kako bi trebali biti. Nekad su sportaši bili visoko plaćeni, a organizacije nisu bile tako velike i jake. Danas je obratna situacija. Organizacija je vrlo jaka, a sportaši potplaćeni. Ako se dobro boriš biti ćeš nagrađen, ali ako izgubiš tri borbe u nizu dobit ćeš otkaz.. Teško je govoriti o brojkama. Mi nemamo mjesečne plaće i zato se moramo stalno boriti. Trudimo se dati maksimum tijekom treninga i borbe. Sve to daje milijune organizaciji. I mi želimo dobiti dio od tih milijuna."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI