Aldo: Holloway samo priča hrpu sranja, ipak se nećemo boriti u Brooklynu

UFCIZDVOJENA VIJEST 21.12.2016 11:01h Autor:

Jose Aldo & Max Holloway

Jose Aldo se ipak neće boriti s Maxom Hollowayjem na UFC-u 208, potvrdio je Brazilac za MMA Fighting. Prvak perolake kategorije s UFC-om je imao dogovor da se obračuna s pobjednikom borbe Holloway vs. Anthony Pettis koji su se u Torontu na UFC-u 206 borili za privremeni naslov. Borba za ujedninjene titula bila je predviđena za 11. veljače u Brooklynu. 

“Borba je bila dogovorena. Rekli smo UFC-u da želimo taj datum. Za nas je to već bila gotova stvar. Iz UFC-a su rekli da je uredu i da ne pričamo o tome prije UFC-a 206. Rečeno mi je da će pobjednik između Maxa Hollwayja i Anthonyja Pettisa biti moj protivnik u Brooklynu, a ja sam shvatio da su njima dvojici prije borbe rekli istu stvar.

Nakon borbe Holloway je rekao hrpu različitih stvari. prvo sam čuo da je uvrnuo gležanj i da neće imati vremena oporaviti se. ZAtim sam čuo da je isplanirao put s djecom u Disney World i da neće moći to otkazati. Onda sam čuo da mu je dvorana zatvorena tokom praznika i da zato neće imati vremena za trening. U osnovi priča puno sranja i ponaša se kao propalica. Samo priča sranja”, rekao je Aldo.

Zatim je potvrdio da je borba definitivno otkazana, ali i naglasio da je on nikada nije odbio.

“Da”, odgovorio je Aldo kada su ga pitali je li borba otkazana. “Ali želim samo reći da nikada nisam odbio tu borbu kad god me UFC tražio. Tražili su me da se borim kada mi je žena bila trudna i kad nam se rodilo dijete. Kad sam se borio s Frankiejem Edgarom bila je trudna, kad sam se borio s Chadom Mendesom, bila je trudna, ili tek rodila. Puno toga mi se događalo u obitelji, ali to nikada nije bio razlog da ne prihvatim borbu.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI