Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Aldo: Želim biti prvak u dvije kategorije poput BJ Penna i Couturea! | Fight Site

Aldo: Želim biti prvak u dvije kategorije poput BJ Penna i Couturea!

UFC 23.10.2013 08:48h Autor:

Jose Aldo

Jose Aldo početkom kolovoza imao je posljednju obranu titule prvaka zahvaljujući pobjedom nad Chan Sung Jungom, a čini se da za budućnost ima još veće planove.

Sjajni brazilski borac, koji je stigao ovog tjedna čak i na treće mjesto najboljih UFC-ovih boraca nakon što je prestigao na toj ljestvici Andersona Silvu, planira uskoro okušati se i u lakoj kategoriji.

"Meni je iznimno zanimljiva ideja o super borbama između prvaka. Kao prvak u jednoj kategoriji borac je već postao dio povijesti UFC-a, ali biti prvak u dvije kategorije je nešto posebno. To je vrlo rijetko i ja bih htio postići uspjeh kakav su uspjeli primjerice BJ Penn i Randy Couture", rekao je Jose.

"Oni će zahvaljujući tome biti zauvijek pamćeni kao legende UFC-a i ljudi ih redovito spominju kad se priča o MMA povijesti. Tko god želi biti istaknut u UFC-ovoj povijesti mora biti spreman na takve nove i teže izazove", dodao je Aldo.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI