Aldo: Da sam ja Ronda, držao bih se filmova i ne bih se vraćao (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 21.11.2015 14:42h Autor:

Jose Aldo

Jose Aldo razgovarao je s novinarima u Rio de Janeiru i osvrnuo se na nedavni UFC 193 na kojem je Holly Holm senzacionalno nokautirala bivšu prvakinju Rondu Rousey.

Aldo je Rondi poručio da se ne vraća u oktogon.

"Nisam bio iznenađen. Holm je višestruka prvakinja u boksu i uspjela je obaviti posao stojeći, znao sam da će pobijediti ako uspije ostati na nogama", rekao je Aldo i dodao:

"Ronda je veliki šampion, poštujem ju, ali mislim da je ženski MMA još uvijek nov, muški je ipak na većoj razini. Borci moraju biti dobri i u stojci i na tlu, u kojem god smjeru vas borba odvede. Trudim se raditi na tome. Ženski MMA volim gledati više nego muške borbe jer uvijek daju sve od sebe i žestoko se bore".

Na pitanje može li Ronda vratiti titulu, Aldo je odgovorio:

"Teško. Teško će joj biti vratiti se borbama. Njena karijera je krenula u drugom smjeru. Da ja zarađujem puno novca snimanjem filmova ili radeći nešto drugo, okrenuo bih se tome. Ne bih dao da mi razbijaju lice. No, ne mislim da će se Ronda vratiti. Ako se i vrati, naravno da može osvojiti pojas. Uvijek je bila pravi borac, ali da sam ja ona, ne bih se vraćao".

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI