Aldo čestitao McGregoru na “briljantnoj karijeri” i rekao što bi on napravio da se bori protiv Mayweathera

UFCIZDVOJENA VIJEST 30.03.2019 21:13h Autor:

Jose Aldo i Conor McGregor (UFC 194)

Što se borilačke karijere tiče, Conor McGregor je bio najveća noćna mora u životu Josea Alda Juniora. 

Ipak ga je Irac mjesecima verbalno ponižavao i rugao mu se pred fanovima da bi ga zatim na UFC 194 priredbi nokautirao za svega 13 sekundi (ili 12 ako pitate McGregora) i tako mu preuzeo pojas prvaka perolake kategorije prekinuvši njegov impresivni desetogodišnji niz bez poraza.

No kada su Alda u intervjuu za portal Vale Tudo tražili komentar povodom McGregorovog navodnog odlaska u mirovinu Brazilac je imao samo riječi hvale i poštovanja za svog velikog rivala.

“Ono što je on učinio za sport i sve što je osvojio… Da se ja borim protiv Floyda Mayweathera i zaradim 80 milijuna dolara niti mene UFC više nikada ne bi vidio. Zar zaista mislite da bih trenirao nekoliko različitih borilačkih vještina tri puta dnevno? On je imao briljantnu karijeru, bio je sjajan borac i ako se zaista umirovio ja mu čestitam za sve što je napravio za sport”, rekao je Aldo.

Aldo se s 32 godine i sam bliži mirovini, barem što se MMA-a tiče, te nakon što odradi nekoliko preostalih borbi na ugovoru više ne planira produživati suradnju s promocijom.

Jednu od posljednjih UFC borbi trebao bi imati protiv Alexandera Volkanovskog na UFC-u 237 u Rio de Janeiru. No ta je borba trenutno na ledu jer se Aldo još uvijek oporavlja od infekcije koljena zbog koje je nedavno bio i hospitaliziran.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI