Alda ne zanima niti jedna druga borba osim revanša protiv McGregora

UFCIZDVOJENA VIJEST 26.01.2016 09:39h Autor:

Jose Aldo

Jose Aldo je u dvoboju za naslov UFC prvaka u pero kategoriji poražen od Conora MCGregora nakon samo 13 sekundi borbe. Bio mu je to prvi poraz nakon 10 godina, a kako stvari stoje povratak u oktogon dogodit će se isključivo ako je u pitanju borba za naslov.

Odmah nakon poraza koji je doživio od Conora McGregora, Jose Aldo je izjavio kako su mu čelnici UFC-a obečali borbu za naslov protiv Frankia Edgara ako se MCGregor odluči prebaciti u laku kategoriji. No, UFC je očito promijenio planove, ali Alda i dalje zanima samo borba za naslov.

“Dana White i Lorenzo Fertitta su došli u našu svlačionicu nakon borbe i rekli da će sljedeća borba biti protiv Edgara jer Conor više neće spuštati klažu za pero kategoriju. To je bila ideja kad je borba protiv Conora završila. No, ako mene netko pita što želim onda je to isključivo revanš protiv McGregora. Ne vidim drugu borbu u kojoj bih se mogao naći.”, izjavio je Aldo brazilskim medijima.

O cijeloj je priči i planovima govorio i Aldov menadžer Andre Pederneiras.

“Aldo misli da ima pravo na revanš i borbu za naslov. Borit će se isključivo za naslov. S obzirom da je bio prvak i neporažen 10 godina ima na to pravo kao i svi drugi. Neki su dobili revanš iako su ga zaslužili manje nego Aldo. Osobno ne bih dozvolio McGregoru da ode u drugu kategoriju i zadrži naslov, ali to je UFC i oko toga ne mogu ništa učiniti. To moram prihvatiti. Nisam zbog toga sretan, a nije niti Aldo, ali ništa ne možemo učiniti. Kad se boriš za kompaniju onda imaš samo dvije opcije. Ili ćeš otići ili ćeš prihvatiti uvjete i čekati te pokušati pregovarati ono što je najbolje za tebe. To upravo radimo.”, izjavio je Andre Pederneiras.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI