Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Al Iaquinta ukrao vodku, napio se i razbio hotelsku sobu nakon UFC 183 pobjede | Fight Site

Al Iaquinta ukrao vodku, napio se i razbio hotelsku sobu nakon UFC 183 pobjede

UFCIZDVOJENA VIJEST 18.02.2015 18:04h Autor:

Al Iaquinta

Izuzetno je "veselo" bilo kod Ala Iaquinte nakon UFC 183 pobjede nad Joeom Lauzonom. Iaquinta je ukrao bocu vodke iz hotelskog spremišta, napio se te na kraju razbio hotelsku sobu. Prvobitno je objasnio da je bio ljut što nije dobio bonus, no sad je to opovrgnuo.

Nakon pobjede na UFC 183 eventu, Al Iaquinta je na svom Instagram profilu postavio video gdje baca hladnjak po hotelskoj sobi. Budući da je video brzo uklonjen, nije previše izašlo u javnost, ali mala šteta je ipak ostala. Na kraju se saznalo i što se točno dogodilo. Iaquinta je ukrao bocu vodke iz hotelskog spremišta te se napio, a ostalo su bile posljedice stanja.

"Bio sam slomljen, ali trebate razumjeti neke stvari. Conor McGregor čašu bilo čega u vrijednosti od 75 milijuna dolara, a ja se moram prikrasti i ukrasti bocu vodke", pokušao je Al objasniti zašto je to napravio, javivši se u MMAHour Ariela Helwania.

Iako je prvobitno po forumima spominjano kako je Iaquinta bio ljut jer nije nagrađen bonusom, kaže da to nije istina, no ipak, nekom bonusu se nada. "Nije bilo dobro čovječe, rasturio sam taj hotel, a još je gore što je slučajno ostala opcija snimanja i postavljanja videa na internet. Nisam bio ljut zbog bonusa, no mora  priznati kako se zbog štete nadam nekom diskretnom bonusu, da budem barem na nuli", kaže Al.

Alu, koji je tom pobjedom ušao u Top 15 poredak lake kategorije, idući je protivnik Jorge Masvidal, koji nije bio sretan izborom. Al to pokušava objasniti ovako: "Nema tako veliko ime kao neki protivnici kojima se on nadao, ali sam mu vjerojatno i teži protivnik nego što bi neki takvi bili. Tako da razumijem zašto nije sretan. On može puno izgubiti."

Borba Iaquinte i Masvidala je na rasporedu 4. travnja u Fairfaxu, a nadamo se kako će iduća hotelska soba u kojoj Al bude boravio, ipak proći bolje od one u Las Vegasu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI