Al Iaquinta potvrdio nastup protiv Masvidala

UFC 03.02.2015 14:35h Autor:

Al Iaquinta

Jorge Masvidal dobio je trećeg protivnika za svoj nastup na Fight Nightu u travnju. Nakon Bensona Hendersona, idući za kojeg će se Kubanac pripremati je Al Iaquinta.

Nakon sjajne pobjede nad Joeom Lauzonom, Al Iaquinta je vrlo brzo dogovorio novu borbu. Bit će to meč protiv Jorgea Masvidala, 4. travnja na Fight Nightu u Fairfaxu, gdje će tako zauzeti mjesto Bensona Hendersona, koji je odustao od te borbe, da bi se sastao s Brandonom Thatchem 14. veljače.

Iaquinta ima iza sebe nokaut pobjede nad Rossom Pearsonom te Lauzonom i trenutno je izuzetno "vruć" borac u lakoj diviziji. Kao takav, ovaj član Longo-Serra tima, misli da mu je najbolje nastaviti s nastupima te je prihvatio ovu borbu.

Masvidalu je ovo već treći protivnik ugovoren za isti event. Prije nego je borbu potvrdio Henderson, koji je ovih dana odustao, prvotno je protivnik Masvidalu trebao biti Bobby Green. Jorge je upisao tri pobjede u 2014. godini te tako našao svoje mjesto unutar Top 15 poretka, gdje se od jučer nalazi i Iaquinta.

UFC Fight Night 63 predvodi borba Chada Mendesa i Ricarda Lamasa, a ovaj susret bit će sunaslovna borba.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI