Al Iaquinta poručio UFC-u: Hoćete se jebati? Izgledate kao strip klub (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 23.05.2017 14:53h Autor:

Al Iaquinta i Dana White

Ako je želio pogoršati ionako grozan odnos sa svojim poslodavcima, Al Iaquinta je novim intervjuuom s Arielom Helwanijem u tome zasigurno uspio. Ovaj kontroverzni borac koji ne preza niti pred javnim vrijeđanjem svog šefa Dane Whitea je naime, napistio UFC-ov samit koji se održavao proteklog vikenda u Las Vegasu. Kaže da mu se sve to gadilo, a u emisiji “The MMA Hour” je poručio:

“Želite li se jebati? Dajte mi do znanja. Do tada, sjedim u baru. Boli me briga”, poručio je Iaquinta UFC-u i dodao da mu organizacija trenutačno izgleda kao “strip klub”.

“Nisam se osjećao ugodno tamo. Osjećao sam anksioznost. U mojoj glavi nije bilo dobro, gubio sam pamet. Morao sam se maknuti”, dodao je UFC-ovac kojeg nije impresionirao niti koncert Snoop Dogga koji je organiziran za njega i kolege…

“Jebeno me platite. Boli me k…c za Snoop Dogga. Platite me. Dosta mi je. Jebite se. Jebite se, što kažete na to?”, dodao je “Raging”.

Prije nekoliko dana su se u medijima pojavile glasine da je uspio dogovoriti nove bolje uvjete i da će se pomiriti s Danom Whiteom. Navodni dogovor je trebao pasti proteklog vikenda upravo na UFC Retreat samitu. Ipak, Al Iaquinta sve to demantirao…

“Nekako su me nagovorili da dodjem, ali nikako nisam trebao. Mislio sam da će se stvari popraviti, da će me čekati novi uvjeti kada stignem ovdje. Da ću imati nešto”, objašnjava i dodaje:

“Nitko ne razumije. Ja sam taj. Ja sam glavni. Ja sam taj koji radi više od ostalih. Ja sam onaj kojeg traže. Dana White to ne razumije, a li Sean Shelby je počeo shavaćati. Jednostavno još uvijek ne shvaćaju.”

UFC-ovac je na kraju naprasno zaključio razgovor porukom Tonyju Fergusonu kojem je poručio da je “pičkica i da će ga prebiti”… Rekli bi neki – klasični “Raging Al Iaquinta.

Al Iaquinta

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI