“Ako kontroverzni Greg Hardy pobijedi u sljedećem meču, UFC će mu ponuditi ugovor!”

UFCIZDVOJENA VIJEST 18.10.2018 15:29h Autor:

Greg Hardy

Kontroverzna bivša zvijezda američkog nogometa, a danas MMA borac na počtku karijere, Greg Hardy, ima zakazan novi meč. No, ako ste mislili da se radi napokon o njegovom UFC debiju, prevarili ste se.

UFC je odlučio s Hardyjem ići polako i ne žuriti “s guranjem u vatru” slavnog Octagona. Pa će tako ovaj teškaš, prema informacijama koje je otkrio Ariel Helwani, svoj slejdeći meč odraditi 21. prosinca u maloj promociji Island Fights. Protivnik se za sada ne zna, ali ako Hardy pobijedi i u četvrtom profesionalnom meču zaredom, sljedeći bi trebao biti debi za elitnu promociju. Tako barem tvrdi Helwani.

“Hardy je prije nekoliko tjedana pobijedio u meču, a sada mi kažu izvori bliski njemu da će sljedeći dvoboj odraditi 21. prosinca  u Pensacoli na Floridi. Nastupit će za promociju Island Fights Promotions, a protivnik se tek treba odrediti. Ovo je vrlo bitan meč za njega jer je i dalje pod UFC-ovom stipendijom za nadarene sportaše”, objašnjava Helwani i dodaje:

“Nakon ovog meča imat će samo još jedan dvoboj u sklopu tog ugovora. Ponavljam da sam razgovarao s izvorom bliskim Hardyju koji kaže da bi u slučaju pobjede i u ovom meču Hardy svoj sljedeći nastup trebao imati u UFC-u. Žele mu dati još ovaj meč da odradi izvan promocije, a onda negdje početkom 2019. bi trebao debitirati u Octagonu.”

Hardyja smo u dva navrata gledali kako nastupa u “reality showu” Dane Whitea (DWTNCS) i kako na impresivan način brutalno nokautira svoje protivnika. Posljednje (treći) profesionalni meč je odradio protiv Rasheema Jonesa na Xtrem Fight Night 352 eventu 29. prosinica. Ponovno je slavio prekidom potvrdivši da se radi o sjajnom potencijalu teške kategorije.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI