Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Ako do sada niste došli do ulaznice za UFC event u Pragu, ne morate se niti truditi | Fight Site

Ako do sada niste došli do ulaznice za UFC event u Pragu, ne morate se niti truditi

UFCIZDVOJENA VIJEST 12.01.2019 14:36h Autor:

Jan Blachowicz, Darko Stošić i Thiago Santos

Preostalo je nešto više od mjesec dana do prvog UFC eventa u glavnom gradu Češke, a ulaznica preko online prodaje više nema. Dakle, ukoliko mislite u Prag, a niste ju još kupili, vrlo lako moguće da ste zakasnili.

Ukoliko ste 23. veljače mislili popratiti borbe koje će se održati u praškoj O2 Areni, nadamo se kako ulaznicu već imate kod sebe. Naime, na ticketportalu, online mjestu za prodaju ulaznica, istih više nema. Jedna od najmodernijih europskih dvorana prima 18.000 gledatelja, a sve se čini kako će biti ispunjena do posljednjeg mjesta.

UFC se za sada itekako potrudio Česima ponuditi program zbog kojeg se isplati doći u dvoranu. Glavna borba je vrlo važan okršaj poluteške kategorije između Jana Blachowicza i Thiaga Santosa. Mjesto na glavnom programu dobiti će i domaća uzdanica Lucie Pudilova, koja se bori protiv Liz Carmouche, a kvalitetom ništa ne zaostaju borbe Stefana Struve protiv Marcosa Rogeria De Lime ili Petra Yana protiv Johna Dodsona.

Ono zbog čega se jedan dio fanova s ovih prostora odlučio na odlazak u Prag sigurno je novi nastup Darka Stošića. Srpski poluteškaš odlazi na najteži ispit u dosadašnjoj karijeri i borit će se protiv Magomeda Ankalaeva, Rusa koji je u dosadašnjim UFC nastupima pokazao da posjeduje itekako značajnu kvalitetu.

Kako je za event najavljeno tek osam borbi, nema sumnje da će se ovih dana potvrditi još četiri ili pet dvoboja pa je moguće očekivati još koje zanimljivo ime, ali možda i još koje ime s ovih prostora. No, ukoliko do sada niste nabavili ulaznicu, morat ćete pokušati to napraviti nekim drugim putem, koji nije online prodaja. Kao što smo već naveli u uvodu, tamo ulaznica više nema.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI