Akira Corassani objavio prekid karijere!

UFCIZDVOJENA VIJEST 27.01.2015 08:29h Autor:

Akira Corassani

Švedski MMA borac u pero kategoriji Akira Corassani objavio je preko svog Facebooka da se u 32-oj godini povlači iz svijeta slobodne borbe.

Razlog su nokauti koje je doživio u posljednjim borbama i koji su u svakom slučaju ostavili posljedice na ovog švedskog UFC borca koji je tijekom karijere ostvario omjer od 12 pobjeda i 6 poraza (1 NC).

"S velikom radošću pišem ovo. Nikad ništa ne bih promijenio. Moj je mozak odlučio da je vrijeme za prekid i ne želi više surađivati. Strast i tehnika još su prisutni, ali svaki auto ima svoj vijek trajanja (osim švedskog Volva 740).  Osjećam da ima puno toga podijeliti, pokazati i govoriti te ću to učiniti u budućnosti… Iz dubine duše i srca… Hvala vam svima na 12 prekrasnih godina… Bilo mi je zadovoljstvo. Pozdravljam vas. The end!?", napisao je u objavi o prekidu karijere Corassani.

Odluka je stigla nakon teškog nokauta koji je doživio prošlog vikenda na UFC on FOX 14 koji je održan u Švedskoj, a protivnik mu je bio Sam Sicilia.

Prvu profesionalnu borbu Corassani je imao 2007. kad je poražen od Diona Staringa. U UFC je ušao 2012. kad je i debitirao u pero kategoriji. Krenuo je s tri pobjede, ali nakon toga su uslijedila tri teška poraza. Bolji su od njega prekidima bili  od Dustin Poirier, Max Holloway i Sam Sicilia.

Corassani nije bio možda tipičan MMA borac. Počevši od prehrane jer je vegan, a i govori sedam jezika.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI