Akira Corassani na domaćem terenu protiv Sama Sicilie

UFC 04.12.2014 17:45h Autor:

Akira Corassani (foto:Twitter)

Poznata je i deseta borba za UFC on FOX 14 u Stockholmu. Akira Corassani će ponovno nastupiti pred domaćom publikom, a protivnik mu je još jedan bivši sudionik Ultimate Fightera, Sam Sicilia.

Nakon što je prije dva mjeseca doživio poraz od Maxa Hollowaya, Akira Corassani (12-5, 3-2 u UFC-u) imat će novu priliku doći do pobjede pred svojom publikom. I on će dobiti veliku čast da nastupi na Tele 2 Areni, 25. siječnja u Stockholmu. Nakon tri pobjede u nizu, Corassani je poražen u posljednje dvije, nakon što su bolji od njega bili Dustin Poirier i Max Holloway. 

Protivnik mu je Sam Sicilia, kojem bi ova borba vjerojatno trebala biti posljednja šansa za ostanak u organizaciji. Sicilia (13-5, 3-4 u UFC-u) nema dobre rezultate iza sebe, a posebno je teško pao posljednji poraz, kad je izgubio gušenjem od Katsunoria Kikuna. Njegov posao je podosta nesiguran, budući da je već jednom bio na rubu otkaza, ali tad ga je spasila nokaut pobjeda nad Godofredom Castrom. Ipak, ako ovdje doživi poraz, to bi mu bio treći u četiri posljednje borbe.

UFC on FOX 14 lagano puni svoj program, koji će kulminirati glavnom borbom, u kojoj se sastaju Alexander Gustafsson i Anthony Johnson.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI