AKA stigma ponovno napada: Otkazana borba Rockholda i Jacarea!

UFCIZDVOJENA VIJEST 02.11.2016 00:00h Autor:

Luke Rockhold

Borba između Luke Rockholda i Ronalda “Jacarea” Souze, koja se trebala održati za tri i pol tjedna u Australiji, otkazana je nakon ozljede bivšeg UFC prvaka, inače člana American Kickboxing Acamedya, tima poznatog po prečestim ozljedama njihovih boraca.

Prema više izvora, Rockhold je prisiljen otkazati borbu zbog ozljede koljena koju je doživio na treningu. Rockhold se za ovu borbu pripremao sa svojim najpoznatijim timskim kolegama, Cainom Velasquezom i Danielom Cormierom, kojima uskoro također slijede nastupi, no nije poznato što je dovelo do te ozljede.

Nije poznato planira li UFC naći zamjenskog protivnika za Jacarea, odnosno hoće li ovo i dalje ostati glavna borba eventa u Melbourneu. No, od osoba koje predstavljaju brazilskog borca dolaze informacije kako je on zainteresiran jedino za borbu protiv Michaela Bispinga, ali da sumnja kako će se to dogoditi. Smatraju da Bisping želi pod svaku cijenu izbjeći susret sa Jacareom, borcem koji je slavio u šest od svojih sedam UFC borbi, a borba protiv Rockholda mu je trebala biti revanš za poraz iz Strikeforcea, kad mu je Luke preoteo titulu prvaka te promocije.

Ovo je sad prilika da UFC ipak pronađe borbu za Bispinga, koji silno želi nastupiti u Torontu na UFC 206 eventu, a on se održava tjedan dana nakon ovog Fight Nighta. Uopće ne sumnjamo da bi Jacare ugovor za tu borbu odmah potpisao.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI