Afganistanski udarač poručio Kimu: Kompa, dolazim i uzet ću ti dušu!

UFCIZDVOJENA VIJEST 20.12.2012 10:29h Autor:

Bahadurzada i Thiago

Opasni afganistanski udarač, Siyar Bahadurzada će se 3. ožujka 2013. suprotstaviti korejskom majstoru Dong Hyun Kimu na UFC on FX 8 priredbi. No, čini se kako je Kim prilično razočaran izborom protivnika jer smatra da je zaslužio neko veće i poznatije ime.

Otišao je i korak dalje ustvrdivši da je imao problema s analizom protivnika jer ne postoje njegove snimke na internetu.

"Razočaran sam izborom jer nisam mogao pronaći snimak Siyara u meču koji se odvijao i na parteru. Mnogi misle da će ovo biti lagan zadatak za mene stoga ga ne smije potcijeniti i moram biti pažljiv. Nisam očekivao Bahadurzadu jer sam želio meč protiv iskusnog borca velikog imena", ustvrdio je Kim u razgovoru za Fighters Only.

Nismo dugo čekali na odgovor. Afganistanac je "repetirao" svoj arsenal i ispalio preko Twittera.

"Dong Gyun Kim se boji. Vrijeđa moje ime…Slušaj kompa, stižem kako bih ti uzeo tvoju dušu, nikada više nećeš biti isti!", poručio je Bahadurzada svom protivniku.

U jedinom meču do sada koji je odradio u najjačoj svjetskoj MMA promociji, Bahadurzada je brutalno nokautirao Brazilca Paula Thiaga za samo 42 sekunde.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI