Adesanya želi srediti Costu prije nego što ga sredi USADA

UFCIZDVOJENA VIJEST 18.04.2019 14:08h Autor:

Israel Adesanya i Paulo Costa

Israel Adesanya sve više ulazi u verbalne ratove s drugim borcima UFC-ove srednje kategorije. Posljednji koji ga je prozvao je Paulo Costa, a privremeni prvak srednje kategorije nije Brazilcu ostao dužan.

Adesanya je gostovao u MMA Houru gdje je prošao kroz mnoge teme. Jedna od njih bila je posljednja izjava Paula Coste, koji je Adesanyu nazvao lažnim prvakom. Ovom to nije najbolje sjelo pa je svom brazilskom kolegi odlučio odgovoriti.

“Čekaj malo, lažni prvak? Ima li on pojas? Mislim kako bi on itekako volio biti takav lažni prvak. Ali, prije svega, nije li on nedavno uklonjen iz borbe jer su mu pronašli nešto u želucu?”, prokomentirao je Adesanya, pozvavši se na uklanjanje Coste iz borbe protiv Yoela Romera. U pitanju su bili lijekovi protiv mučnine, kako je Costa kasnije objasnio.

Brazilac od svog samog pojavljivanja ima problema sa “zlim jezicima”. Naime, njegov impresivan fizički izgled doveo je do toga da ga mnogi smatraju korisnikom zabranjenih sredstava te vjeruju da je samo pitanje vremena prije nego će mu se to dokazati. Tu temu pokrenuo je i Adesanya.

“Ja ga samo želim srediti prije nego što ga sredi USADA. Ukoliko nastavi napredovati na ljestvici kao što smatra da hoće, dobiti će priliku saznati što mu mogu napraviti. Costa je samo još jedan od tipova koji mi žele ukrasti slavu koju sam dobio. No, nema šanse da u tome uspiju”, rekao je Adesanya.

Što se tiče Costine iduće borbe, pretpostavlja se kako će isti čekati četvrti pokušaj ugovaranje borbe protiv Yoela Romera. To je svakako borba koju javnost želi vidjeti. Adesanyu sad čeka Robert Whittaker i pokušaj potvrde kako je on pravi prvak i najbolji svjetski MMA borac do 84 kilograma.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI