Adesanya pokazao zube UFC-u: “Gdje je moj dio od prodaje PPV-a? Gdje je ta lova nestala?”

UFCIZDVOJENA VIJEST 11.02.2019 13:39h Autor:

Israel Adesanya

Novopečena UFC zvijezda Israel Adesanya se pita: “Gdje su nestali PPV bodovi s UFC-a 234?” Pod “bodovi” misli na hrpu novca koja se neće isplatiti Whittakeru i Gastelumu, a koja će ostati UFC-u.

Naime, poznato je da borci koji predvode PPV priredbe, a to su uglavnom prvaci i izazivači, imaju dodatan honorar od UFC-a čija visina ovisi o prodaji PPV prijenosa. S obzirom da su Adesanya i Silva promovirani u “main event” po ozljedi Roberta Whittakera, “Stylebender” se pita – gdje je lova? I u pravu je…

“Gdje su ti bodovi? Što se dogodilo s njima? Samo se pitam. Možda moram sjesti s Danom Whitom i prisiliti ga da priča jer tu govorimo o mnogo novca koji je ostao na stolu, u rukama krupijea. Nikome taj novac nije podijeljen, a ja sam odradio svoje. Došao sam na posao…”, objasnio je nakon pobjede protiv Andersona Silve Adesayna te je dodao:

“Ne znam koliko je PPV-a prodano, jer to nije zapravo bila moja glavna borba. Ovo nije bio moj šou. Odsjeo sam u usranom hotelu, nisam dobio apartman, kao glavne zvijezde. Možda Anderson i ja možemo podijeliliti taj novac, dobili smo bonus za najbolji meč večeri, ali i dalje mnogo novca fali. Vidjet ćemo što će se dogoditi.”

A sudeći prema predsjedniku UFC-a prodaja PPV prijenosa za UFC 234 je bila vrlo dobra.

“Nije bilo loše. PPV nije uopće bio loš. Bila je to dobra noć za nas. Nisam spavao, ali osim toga, bilo je odlično. Sve je na koncu bilo dobro. Na kraju dana, ljudi će prigovarati, ali ako ne žele nešto kupiti, ne moraju. Većina fanova je zadovoljna, a i mi smo zadovoljni s obzirom na sve”, komentirao je Dana White ne otkrivši pritom koliko je zapravo PPV prijenosa prodano.

Adesanya je nakon prve velike pobjede pokazao zube svom poslodavcu. Čak i ranije nego što je to prije par godina napravio Conor McGregor. Na tome mu treba čestitati…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI