Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Adesanya: “Jones šmrće i skriva se ispod kaveza od USADA-e, ja sam sve što je on htio biti!” | Fight Site

Adesanya: “Jones šmrće i skriva se ispod kaveza od USADA-e, ja sam sve što je on htio biti!”

UFCIZDVOJENA VIJEST 16.04.2019 09:00h Autor:

Adesanya i Jones

Novopečeni privremeni prvak u srednjoj kategoriji Israel Adesanya odlučio je žestoko odgvoriti kolegi prvaku Jonu Jonesu koji ga je nakon velikog slavlja na UFC-u 236 pokušao omalovažiti podcjenjivačkim izjavama.

Podsjetimo kako je dvojac izmjenjivao “medijsku vatru” uoči Adesanyinog meča protiv Gasteluma, a kada je Nigerijac pobijedio u meču godine, “Bones” je bio žestok…

“Ako misliš da si prebio 44-godišnjeg Andersona, nisi. Nisam siguran što si ti uopće gledai. Pobijedio si legendarnog GOAT-a, a sada se dođi obračunati s Kraljem džungle. Do treće runde ćeš me zvati taticom!”, napisao mu je Jones.

Adesanya je gostujući u popularnoj emisiji The MMA Hour odgovorio prvaku u poluteškoj diviziji.

“On je pi… jedna! Prije svega, postoje dvije varijable ove igre koje nisam očekivao. Prva je bila da ću se morati boriti protiv Andersona Silve i sada da ću se morati boriti protiv Jona Jonesa. Moram se prilagoditi na to. On je pi…, a to kažem jer je izabrao ovaj trenutka, koji je moj trenutak, da bi me napao jer je potpuno irelevantan. Nikoga nije briga za njega. Ja sam sve što je on htio biti, ja sam sve što je on mogao biti. To je tip koji se zahvaljuje bogu, a u isto vrijeme šmrće i sakriva se pod kavezom da bi izbjegao USADA-u”, izjavio je Adesanya koji se referira na Jonesove skandale.

Prvi s uzimanjem kokaina i drugi s navodnim skrivanjem od USADA-e kako ga ne bi testirali. Druga priča nikada nije službeno potvrđena, ali je svojevrsna urbana borilačka legenda.

“Znam neke stvari, ulice pričaju. Svi znaju što se događa iza kulisa. Tako da sam ja sve što je on htio biti. Ljudima se ne moram svidjeti, ali to je jako teško. Dobar sam tip i pružam ljudima najbolje moguće borbe. Zaista sam dobar tip. Siguran sam da je i Jones dobar prema svojim kolegama i tima, ali… ne znam!”, dodao je Adesanya.

Nigerijac je već ranije potvrdio da je zainteresiran za obračun s Jonesom. Ali mu se nigdje ne žuri.

“Ako me netko želi pobijediti, trebao je to već učiniti. Svaku borbu sams ve bolji. Jedini razlog zašto me Jones proziva je zato što sam ja izazov za njega. A on voli izazive. Ovdje sam tek jednu godinu, zamislite gdje ću biti za dvije godine.”

“Ako želi doći u srednju diviziju, gledajte… neka se ubije! Ja mu ne bi to savjetovao. Možda neki ‘catchweight’ ili nešto tako. Ja ću doći gore. Sviđa mi se pomisao da imam dva pojasa. Ali on zna da sam sve bolji i bolji…”, zaključuje prvak.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI