Abdelaziz najavio borbu Usmana i Askrena

UFCIZDVOJENA VIJEST 04.03.2019 21:52h Autor:

Kamaru Usman i Ali Abdelaziz

Iako je UFC najavio kako će prvi ispit obrane titule Kamaru Usmana biti Colby Covington, njegov menadžer najavljuje drugačija planove. Prema njemu bi protivnik njegovom pulenu trebao biti Ben Askren.

Predsjednik UFC-a vrlo je zadovoljan izvedbom Kamarua Usmana u borbi protiv Tyrona Woodleya. UFC je dobio novog prvaka, a Nigerijac je izgledao impresivno. Nije White imao sumnje niti po tome što Usmanu slijedi u prvoj obrani titule. Otvoreno je najavio kako će Colby Covington dobiti svoju priliku, koju je već ranije zaslužio osvajanjem privremenog pojasa prvaka.

Ipak, s tako nečim se ne slaže Usmanov menadžer, Ali Abdelaziz. Vjerojatno motiviran sukobom koji se dogodio u Casinu, a sudionici njega su bili Usman, Covington i on, najavio je drugačije planove. Postavio je objavu na Twitter, u kojoj ne stoji ništa drugo osim informacije kako bi idući protivnik za Usmana trebao biti Ben Askren.

Abdelaziz je inače u kratkom vremenu postao fanovima najomreženiji MMA menadžer, prije svega svojim izjavama, ali i najavama borbi svojih klijenata. Te najave najčešće su suprotnost onome što fanovi žele vidjeti. Ovim putem to možda ne bi bilo tako, no način na koji bivši WSOF-ov matchmaker iznosi svoje ideje rijetko kome odgovara. A nikako ne smijemo zaboraviti niti informacije kakve je o njemu iznio Conor McGregor.

Konačna odluka o Usmanovoj prvoj obrani titule sigurno će biti samo UFC-ova, no nema sumnje kako službeni predstavnici boraca imaju bitnog utjecaja u tome protiv koga će se njihovi klijenti boriti. Mislimo kako fanovima ovim putem nije previše bitno tko će biti s druge strane, nego samo to da se na borbu ne čeka predugo.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI