Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Jon Jones više nikad neće biti dio glavne borbe nekog UFC eventa! | Fight Site

Jon Jones više nikad neće biti dio glavne borbe nekog UFC eventa!

UFCIZDVOJENA VIJEST 11.11.2016 19:55h Autor:

Jon Jones

Ako je vjerojavati predsjedniku UFC-a Dani Whiteu, Jon Jones niti nakon povratka više neće predvoditi niti jedan UFC event. Smatraju kako je prevelik rizik za promociju te da je previše novca već izgubljeno zbog njegovog upadanja u probleme.

Iako se trenutno nalazi u New Yorku, gdje će se sutra održati spektakularni UFC 205 event, Dana White ne može pobjeći od pitanja oko Jona Jonesa. Vjerojatno najbolji borac svijeta te mega zvijezda promocije je zbog svog ponašanja i grešaka prvo propustio UFC 200, a sada i UFC 205, u svom gradu. Dana White je frustriran tom činjenicom i ljut na borca, koji će teško više doći do prilika kakve je imao.

“Ne vjerujem mu, jednostavno mu ne vjerujem. I zbog toga više nikad neću ući u rizik s time da ga stavljam u glavnu borbu nekog eventa. Naravno da će se on i dalje boriti u UFC-u, no nikad više neće biti u naslovnoj borbi. Barem dok ne dokaže kako se napokon vratiti na pravi put. Milijuni dolara su utrošeni, da bi na kraju neki program propao zbog njega. Koliko je samo stvari propalo zbog toga što se Jon našao u problemima?”, rekao je.

Jones je nastupio u 13 glavnih UFC borbi za redom. No, čini se kako neće dočekati 14., nego će se ubuduće morati zadovoljiti “co-main” eventom.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI