Gokhan Saki otkazao borbu za dva tjedna u Londonu

UFCIZDVOJENA VIJEST 01.03.2019 18:45h Autor:

Gokhan Saki

Gokhan Saki trebao je svoju treću UFC borbu odraditi za dva tjedna na UFC Fight Nightu u Londonu. Nažalost, čini se kako do toga neće doći. Njegov nesuđeni protivnik, Saparbeg Safarov, putem Instagrama je otkrio kako je Saki otkazao borbu te kako se nada da će UFC pronaći zamjenu.

Borba Sakija i Safarova zapravo je bila prva uopće potvrđena borba za prvi ovogodišnji britanski UFC event, koji će se održati 15. ožujka u londonskoj O2 Areni. Trebala je to biti borba dva ozbiljna stand up udarača čije UFC karijere ne idu niti blizu onom kako su se pri dolasku u promociju oni nadali. Zbog toga je bila vrlo važna za obojicu te je jednako tako i shvaćena. Nažalost, u takvoj ozbiljnosti se često previše ozbiljno trenira pa dođe do ozljeda u najgorim mogućim trenucima. To je ono što možemo pretpostaviti da se dogodilo turskom borcu.

Naime, Rus je jučer na svom Instagramu objavio vijest kako mu je Saki otkazao borbu te kako se nada kako će mu UFC pronaći drugog protivnika za borbu koju bi trebao odraditi za dva tjedna. Safarov je u UFC došao s perfektnih 8-0, no u dva UFC nastupa su od njega bolji bili Gian Villante i Tyson Pedro. UFC mu je ipak dao još jednu priliku, no čini se kako to neće biti protiv Sakija.

Saki je do sada u Octagonu nastupio dva puta, što je uistinu malo ako znamo da ga je promocija potpisala u svibnju 2017. godine, kao borca koji bi u roku dvije godine trebao doći do vrha poluteške kategorije. Umjesto toga, Saki ima pobjedu u debi nastupu, ali i brutalan nokaut poraz od Khalila Rountreea u svom drugom nastupu. Protiv Safarova se barem očekivala vrhunska akcija, no na kraju vjerojatno ništa od nje.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI