96% posjetitelja Fight Sitea pogrešno prognoziralo ishod meča Miočić vs. Cormier

UFCIZDVOJENA VIJEST 09.07.2018 11:38h Autor:

Daniel Cormier

Samo četiri posto posjetitelja Fight Sitea je točno prognoziralo meč između Stipe Miočića i Daniela Cormiera na UFC-u 226. Naime, u našoj posljednjoj anketi, koja je sakupila 2000 glasova, a u kojoj smo vas pitali da prognozirate glavnu borbu priredbe u Las Vegasu, samo 4 posto glasača se odlučilo za odgovor “Cormier slavi prekidom”, kako je dvoboj na koncu okončan.

Kada tome pridodate još 4 posto onih koji su glasali za “Cormier slavi odlukom”, dolazite do 8 posto glasača koji su vjerovali u slavlje prvaka u poluteškoj kategoriji.

Ostatak glasova je otišlo na stranu američko-hrvatskog nokautera. Čak 74 posto je smatralo da će “Miočić pobijediti prekidom”, dok je još 17 posto odabralo odgovor “Stipe slavi odlukom”. To je zbrojeno 91 posto koji su u konačnici bili u krivu i koji su krivo prognozirali “main event” UFC-a 226.

I “bookmakeri” su potpuno promašili ovaj put proglasivši Miočića velikim favoritom. Koeficijent na njegovo slavlje je varirao od početnih 1.65 pa sve do skromnih 1.30 u  jednom trenutku. Na koncu se stabilizirao  na 1.35 koliko se moglo dobiti i na dan meča.

Ukoliko ste gađali veliko iznenađenje, odnosno pobjedu Cormiera, onda ste u ponudi imali mnogo unosniju kvotu koja je prelazila 3.00, a u jednom trenutku se popela na čak 3.60.

Zanimljiv podatak jest kako je Miočić u prošlosti uglavnom bio “underdog”, ali je redom pobjeđivao svoje protivnike. Sada, kada je prvi put u jednom velikom meču proglašen favoritom, i to priličnim, poražen je teškim nokautom.

Jeste li promijenili mišljenje: STIPE ili DC?

GLASAJ

Loading ... Loading ...

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI