Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
53 posto za McGregora, 47 za Mendesa! | Fight Site

53 posto za McGregora, 47 za Mendesa!

UFCIZDVOJENA VIJEST 11.07.2015 12:21h Autor:

Ilustracija

U samo nekoliko dana posljednja anketa Fight Sitea je prikupila više od tisuću glasova, a tema je bila "main event" UFC-a 189 koji nam noćas slijedi u Las Vegasu. Pitanje koje smo postavili našim čitateljima je bilo "Tko će postati novi UFC privremeni prvak?"

Rezultati su prilično izjednačeni uostalom kao i predviđanja javnosti čiji jedan dio daje prednost Ircu, drugi Amerikancu.

Najviše glasova naših čitatelja, čak 45 posto, je otišlo na opciju da će "McGregor slaviti prekidom". S obzirom da Irac veliku većinu svojih protivnika rješava prekidom, ovaj odabir zapravo i ne čudi. Drugi najpopularniji odabir je bio "Mendes slavi prekidom" za koji se odlučilo 32 posto čitatelja.

No, kada toj brojci dodate 15 posto onih koji vjeruju da će član tima Alpha male "slaviti odlukom sudaca", onda dolazite do 47 posto onih koji su za Mendesa, a 53 posto onih koji tipuju za McGregora. Prilično izjednačen rezultat meča koji bi trebao srušiti sve rekorde PPV prodaje.

UFC 189 na rasporedu je noćas od 04:00 sata!

[anketa=216]

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI