50 Cent ponudio Khabibu 2 milijuna dolara da se bori u Bellatoru

UFCIZDVOJENA VIJEST 13.10.2018 13:10h Autor:

50 Cent i Khabib Numagomedov

Nakon što se nezadovoljni Khabib Nurmagmedov zaprijetio svom poslodavcu UFC-u da bi mogao napustiti promociju, konkurentni Bellator MMA je odmah iskoristio situaciju da Dagestanca pokuša dovesti u svoje redove (ili barem napravi reklamu za vlastitu organizaciju).

Preciznije, slavni reper i suradnik promocije Curtis James Jackson III, poznatiji kao 50 Cent, putem društvenih mreža je ponudio Nurmagomedovu 2 milijuna dolara da napusti UFC i prijeđe u Bellator.

“Mislim da nije u redu to što UFC radi Khabibu, istu stvar nisu napravili McGregoru. Ja ću mu platiti 2 milijuna u gotovini danas ako se dođe boriti za mene u Bellator”, stoji u objavi na Twitter računu 50 Centa.

Jackson zapravo govori o Khabibovom honoraru s UFC-a 229, čija je isplata blokirana od strane Atletske komisije Nevade zbog incidenta kojeg je UFC-ov prvak lake kategorije  zakuhao nakon što je obranio pojas protiv Conora McGregora, prošlog vikenda u Las Vegasu.

Komisija je do daljnjeg zadržala Khabibov honorar, dok su McGregoru isplatiti njegova 3 milijuna, iako je Irac također sudjelovao u masovnoj tučnjavi koja je izbila u T- Mobile areni.

Nurmagomedov se zaprijetio da će napustiti UFC zato što je promocija najavila otkaz njegovom timskom kolegi Zubairi Tukhugovu, koji je tijekom kaosa na UFC-u 229 skočio u kavez i udario McGregora.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI